Vízivás

A GRANDER® mint a természet energiaprogramja

Sok figyelmet fordítunk arra, hogy mit eszünk - de ritkán vesszük górcső alá az ivási szokásainkat...

Jobban meg kellene fontolnunk az ivási szokásainkat, mert nem iszunk eleget.  Azon emberek szervezete, akik csak akkor isznak, amikor már szomjasnak érzik magukat, már folyadékhiányosak. Az ember körülbelül egy hónapig élhet élelem nélkül, azonban csak 5-7 napot tud túlélni víz nélkül. Ezért legalább ugyanilyen fontos, hogy a megfelelő típusú (kiváló minőségű) és megfelelő mennyiségű vizet fogyasszunk a jó közérzetünk érdekében.

A víz testünk fő összetevője, és központi szerepet játszik az egész szervezetben, mivel minden testi funkciót jelentősen befolyásol az, hogy mennyi vizet iszunk.

Testünk hasonló a vízmeghajtású motorhoz: ahhoz, hogy jól működjön, minden sejtnek folyamatosan megfelelő mennyiségű folyadékot kell kapnia. A víz a legjobb biológiai oldószer a toxinok kitisztítására a testből; javítja a szervek vérellátását; növeli az anyagcserét; szabályozza a testhőmérsékletet és erősíti a szervezet immunrendszerét. A valaha volt legjobb pozitív mellékhatás: a vízben nincs kalória, de elégeti azokat, miközben iszunk.

Ha értékeli a minőségi életet és a jó közérzetet, akkor követelje meg a maximumot, ha az ivóvízről van szó. A GRANDER® élénkített víz tiszta élvezet: zuhany reggel élénkített vízzel, egy kellemes csésze tea este - az egész kontinensen többezer felhasználó mindennapi életének része a GRANDER®, mert a GRANDER® a természet energiaprogramja, Önnek.

A GRANDER® vízélénkítés olyan folyamat, amely természetes módon javítja a víz minőségét.

A GRANDER® élénkített víz:

  • íze jó és könnyen csúszik
  • kiváló minőségű
  • javítja az ember közérzetét
  • gyengéd a bőrrel és a hajjal
  • segít csökkenteni a mosó- és tisztítószerek felhasznált mennyiségét
  • hozzájárul a korrózió csökkentéséhez, és ezáltal védi a fűtésrendszert

 

 

Vissza
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A víz intelligenciával rendelkezik"

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és exkluzív hozzáférést kap az érdekes információkhoz.

A „Feliratkozás most” gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.