Schunder család

Egy győri család tapasztalatai

A Schunder család is örömmel számol be tapasztalatairól. "Az Önöktől vásárolt GRANDER vízélénkítő berendezésről csak a legnagyobb elismeréssel tudok beszélni! Amióta beépítettük az alábbi változásokról tudok beszámolni:"  

1. Legelső élményem egy szál rózsával történt. Feleségemnek vágtam egy szál rózsát, ami korábban pár nap után elhervadt, meglepetéssel tapasztaltam, hogy a rózsa még kettő hét után is szép volt. A növényeink azóta is meghálálják a "VIZET".

2. Feleségem édesanyja nagyon nehezen járt, fájt neki a mozgás a lépcsőjárásról nem is beszélve. Próbaként elkezdtük neki az élénkített vizet szállítani, napi 2-3 litert, Ő azt minden nap elfogyasztotta, két hét után azt vettük észre, hogy a Mama felfut a lépcsőn szinte nem tudtuk utolérni. Mi is csak a csapból folyó vizet használjuk ivásra aminek végre VÍZ íze van.

3. Van egy medencénk és a korábbi évekhez viszonyítva harmad annyi ápolószert kellett használnunk a VÍZ karbantartásához, és a víz minősége mégis jobb volt a korábbi években megszokottakhoz képest ,szinte selymesen lágy volt.

4. Csapjainkban a vízkő lerakódás ismeretlen fogalommá vált, a mosáshoz és mosogatáshoz is kevesebb vegyszert kell használnunk.

 

További sok sikert kívánunk a termékükhöz és remélem, egyre többen lesznek, akik megismerkednek ezzel a csodás készülékkel!

 

Vissza
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A víz intelligenciával rendelkezik"

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és exkluzív hozzáférést kap az érdekes információkhoz.

A „Feliratkozás most” gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.