Spirit Hotel Thermal Spa *****, Sárvár

Magyarország legjobb wellness szállodájában 2012 óta GRANDER® víz folyik

2008 márciusában nyílt meg Magyarország legexkluzívabb 5 csillagos szállodája, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa. A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, a városközponttól pár perces sétára található. A vendégek az étteremben, a szobákban és a hotel fürdőrészlegén egyaránt élvezhetik a GRANDER® élénkített víz előnyeit.

„A 271 elegáns, egyedileg berendezett szoba és lakosztály mellett a Spirit Hotel rendkívül széleskörű alapszolgáltatásainak gerincét a 10000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.

A szálloda saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel” rendelkezik, mely minden gyógyvizes medencében megtalálható. Ezeket nap, mint nap újratöltjük, gondoskodva az állandó, friss „Spirit vízről”.”

spirithotel.hu

A Spirit hotel tudatosságát a vízminőség terén a GRANDER® vízélénkítés alkalmazása is bizonyítja. A már eleve rendkívül jó minőségű vizet a GRANDER® természetes úton tovább javítja. Az élénkített víz a létesítmény egész területén kényezteti a vendégeket.

A kompetens gyógyászati kezelések, mesés hangulat, stílusos berendezés és a felséges konyha mind hozzájárult ahhoz, hogy a szállodát a világ egyik legjobb gyógyhoteljeként tartják számon. Elismertségét számos rangos díj és kitüntetés is bizonyítja:

  • Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége – „Év szállodája”(2016)
  • Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards - „Signum Virtutis” díj
  • TripAdvisor - „Travellers’Choice”, Certificate of Excellence
  • European Health & Spa – Best Destination Spa (2010)
  • World Travel Awards - az év „spa szállodája” (2014, 2015, 2016)
  • Superbrands díj


A létesítményt vezető Kaisinger András minőségstratégiájának fontos eleme a GRANDER® vízélénkítés, hiszen a víz javulása minden területen látható és érezhető.

Vissza
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Minden a pluszra és mínuszra épül."

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és exkluzív hozzáférést kap az érdekes információkhoz.

A „Feliratkozás most” gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.