Füredi ION italok

GRANDER-vízből

Magyarországon a Grander vízélénkítést az ivóvizek palackozásánál elsőként a Füredi ION pH9,3 lúgos italok gyártója, a Tiszafüredi Thermál Kft. ügyvezetője, Balázs László alkalmazta. A Grander vízélénkítéssel kétféle italt gyárt a Füredi ION: a szénsavmentes, enyhén lúgos pH8,4-es Füredi Unigrande italt, és a szervezet lúgosítására bizonyítottan alkalmas pH9,3-as Füredi Grand ION-t.

A Grander vízélénkítő készülékkel kezelt italokról igen pozitív visszajelzések érkeztek. Íze selymesen lágy, kellemes és jól esik a több folyadék bevitele, ami nagyban hozzájárul a szervezet átmosatásához, méregtelenítéséhez, a stressz oldásához.

Nagyszerű ötletnek bizonyult a pH9,3-as, lúgos ital Grander kezelése, hiszen így a népbetegségnek számító elsavasodás mértékének csökkentését ötvöztük a szervezet harmóniáját biztosító vízkezeléssel.

www.furedilugosviz.hu

Vissza
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "A Föld él."

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és exkluzív hozzáférést kap az érdekes információkhoz.

A „Feliratkozás most” gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.