GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Állatok és mezőgazdaság

Az állatok ösztönösen az élénkített vizet választják

Az élénkített GRANDER® víz különösen hatásos a mezőgazdaság, a növénytermesztés és az állattartás területein. Az állatok és a növények rendkívül érzékenyek, sokuk erőteljesen reagál az élénkített vízre. Az állatok többet isznak, ezáltal kevésbé fogékonyak a betegségekre, a növények pedig ellenállóbbak lesznek és rendszerint több termést hoznak.

A GRANDER® vízélénkítés a víz megnövelt mikrobiológiai stabilitásának köszönhetően optimalizálja a hígtrágya tápanyagértékét, és kíméletesebbé teszi a növények számára. Emellett csökken a szagképződés és a nitrát tartalom is.

"Élénkített" hígtrágya

A GRANDER® vízélénkítés jelentősen és tartósan javítja a hígtrágya minőségét. A gazdák az ammóniumnitrát tartalom növekedéséről, és a nitrátérték csökkenéséről számolnak be, ami a talaj és a környezet jóval enyhébb terhelését eredményezi.
Ezen kívül az élénkített hígtrágya folyósabb állagát dicsérik, melynek köszönhetően a felszínen nincs rétegképződés, télen pedig csökken a fagyási hajlam. A szakemberek és gazdák egyöntetűen megállapították, hogy a trágya kevésbé éget, és ezzel együtt a szagképződés is lecsökken.

A gazdák és állattenyésztők azért választják a GRANDER® vízélénkítést, mert:

  • elősegíti az állatok jó közérzetét, egészségét
  • támogatja a növények növekedését, növeli a terméshozamot és a betakarítási mennyiséget
  • az optimalizált hígtrágyával jobb tápanyagellátást biztosít
  • csökkenti a hígtrágya szagképződését

A GRANDER® henger a hígtrágyában tartva fejti ki hatását

>> GRANDER felhasználók a kertészet és mezőgazdaság területéről

>> GRANDER felhasználók az állattartás területéről

 

Vissza

HÍRLEVÉL