GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Étel és ital

Az egészséges táplálkozás alapja a kiváló víz

Aki számára fontos az életminőség és a tudatos táplálkozás, lehet a vízzel kapcsolatban is igényes. Elvégre ez az életünk forrása és a legfontosabb táplálékunk. Ha valaki a víz mellett dönt, az azt jelenti, hogy tudatosan él, és hangsúlyt fektet az egészséges, modern életvitelre az élvezet, fitnessz és vitalitás jegyében.

Élénkített ivóvíz

 

Nagyon fontos naponta legalább két liter vizet meginni. A jó közérzethez viszont nem csak a mennyiség lényeges, a meghatározó elsősorban a minőség. A minőségi víz egyre nagyobb értékkel bír – ne fogyasszunk akármilyen vizet, válasszuk a GRANDER® vizet, egy minőségi terméket. Aki egyszer megtapasztalhatta a különbséget az élénkített és a szokványos víz között, annak egyértelmű: poharába csak élénkített víz kerülhet. 

Finom és friss ízek

 

A tiszta, élénkített víz tartós, finom és a könnyen emészthető. Ezért esküsznek a kávé- és tearajongók a megfelelő vízre a kávébab és tealevelek mellett. Lágynak, frissnek és élénkítettnek kell lennie, így tud az aroma a legjobban kiteljesedni.

Ugyanez érvényes a liszt és gabona esetében is. Folyadék nélkül semmi sem kel meg. Élénkített vízzel a tészta könnyedebb és jobban emészthető, és a térfogata is nagyobb. Kis beavatkozás, nagy eredménnyel.

A felhasználók azért dicsérik a GRANDER® élénkített vizet, mert:

  • a finom íze garantálja az élvezetes vízivást
  • selymes, és könnyen itatja magát
  • sokáig eltartható
  • az élelmiszereknek finom és friss ízeket kölcsönöz
  • az élelmiszereket hosszabban frissen tartja
  

 A GRANDER® vízélénkítés hatására az élelmiszerek aromája kiválóan kibontakozik.

 

Vissza

HÍRLEVÉL