Hotelek és éttermek
Magasabb színvonal az élénkített GRANDER®-vízzel
Nincs még egy olyan szakterület, amely a víz szempontjából olyan szélesen szerteágazó, mint a hotelek és a gasztronómia világa. Éppen ezért a vendégek, szállodatulajdonosok és étteremvezetők élénkített GRANDER® vízzel szerzett tapasztalatai is rendkívül sokrétűek.
A GRANDER® a lehető legjobbat nyújtja a vendégeknek
- a GRANDER® víz finom, jótékony és könnyen fogyasztható
- a fürdés és zuhanyzás az élénkített vízben különösen jó közérzetet eredményez
- az ételek ízvilága kifinomultabbá válik, a gyümölcsök és zöldségek hosszabb ideig frissek maradnak
- a kávé íze teltebb lesz, aromája intenzívebbé válik
- az élénkített medencevíz bársonyosan puha érzetű, nem irritálja a szemet és lényegesen kevésbé klórszagú
A GRANDER® vízélénkítés gazdasági előnyei:
- a mosó- és tisztítószerek használatának csökkenése
- időspórolás a takarítás során
- a medencevíz vegyi optimalizálása
- erőteljes rendszervédelem: kíméli a gépeket és berendezéseket, csökken a karbantartási igény
- elősegíti a természetes körfolyamatokat
A GRANDER® magasabb színvonalat biztosít a hotelek és éttermek számára:
A GRANDER®-víz használatának hangsúlyozása a turisztikai ajánlatokban
- új lehetőségeket nyit a vendégek igényeinek figyelembevételére
- növeli az intézmény imázsát a vendégek pozitív reakcióinak köszönhetően
- segít elnyerni a vendégek hűségét a jó közérzet által
- lehetővé teszi új vendégcsoportok megszerzését
- összességében vonzóbbá teszi az intézményt
>> GRANDER®-felhasználók a hotelek és éttermek területéről