GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Ipar

GRANDER® - nyereség az üzemeknek, új esély a környezetnek

Ipar @Fotolia
Az ipar területén a tények és a számadatok azok, amik igazán számítanak. A GRANDER® víz látványosan bizonyít ezen a téren – ezt mutatja például a vegyszeradagolás csökkenése, könnyebbé váló tisztítás, hosszabbodó karbantartási intervallumok és a termelési folyamatok javulása.

Az iparban szigorúan mérnek és precízen számolnak.

Elsősorban a hűtési rendszerek azok, melyek sok üzemben problémát okoznak. Már nem számít újdonságnak, hogy a GRANDER® alkalmazása lehetővé teszi az ipari üzemek felelős technikusai számára, hogy egy merész lépéssel részben, vagy akár teljesen lemondjanak a vegyszerek adagolásáról. A felhasználási területek sokrétűsége – a műanyaggyártástól a járműgyártásig, az üveggyártástól az újságnyomtatásig – határtalan. Az üzemek a GRANDER® vízélénkítés műszaki hasznán kívül a gazdasági előnyeit és a környezetvédelemhez történő hozzájárulást is nagyra értékelik.

Az iparban a beruházási döntéseket elsődlegesen a számok és tények ismeretében hozzák meg. A GRANDER®-rel megcélzott területeken elért eredményeket is pontosan dokumentálják és analizálják. Nemzetközi ipari üzemek technikusai az alábbiakról számolnak be a GRANDER®-rel kapcsolatban:

  • stabilizálja a hűtő és folyamatvizeket
  • lecsökkenti a vegyszerigényt
  • minimalizálja a szagképződést
  • takarékos és tartós hatású
  • gyorsan megtérül
  • gazdasági előnyökkel jár

A hűtési körfolyamatokban a víz nehéz, természetellenes körülmények között látja el feladatát. Magas nyomáson csővezetékekbe préselik, folyamatosan felmelegítik, majd lehűtik. A stressz következtében a víz elveszti a vitalitását, tartósságát és életképességét. Mindez műszaki problémákhoz vezet.

A GRANDER® vízélénkítés hatására a szennyezett, sok esetben rendkívül kellemetlen szagú hűtővíz néhány hónapon belül kitisztul, és tartósan szagsemlegessé válik. A GRANDER® víz hatása szemmel is egyértelműen látható. De ez még nem minden:

A hűtővíz akár kristálytisztává is válhat. Az általános műszaki állapot javulása által minden üzemi paraméter optimalizálódik. 

>> GRANDER felhasználók az ipar területéről

A GRANDER® vízélénkítés hűtőrendszerben történő sikeres alkalmazásához elengedhetetlen egy pontos projektanalízis. GRANDER® tanácsadóink bármikor elérhetők, hogy szaktudásukkal és tapasztalataikkal segítsenek.

>> Videó: Tiszta víz az iparban

 

Vissza

HÍRLEVÉL