GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Kertek és kerti tavak

A növények rajonganak a GRANDER® vízért

Kertek és kerti tavak @fotolia - Ehrenberg photos
Virágpompa, életerős növények és jó terméshozam – ezt kívánja magának minden kertészkedő, és ennek megfelelően ápolja, gondozza növényeit.  Az élénkített víz a növények számára különösen jótékony: fokozza a fejlődésüket, és ellenállóbbá teszi őket a környezeti hatásokkal szemben.

Jótétemény mindennek, ami zöldül és virágzik

Zöld pompa az erkélyen és az ágyásban: természetesen a legfontosabb tényező a kerti talaj és a fekvés. Fontos követelmény még a megfelelő napfény és a tápanyagban gazdag föld is. De víz nélkül semmi sem fejlődik. A növények precízen észlelik a környezetüket; az élénkített vízre hálásan és erőteljesen reagálnak. A GRANDER® effektus láthatóvá és kézzel foghatóvá válik: erőteljes bokrok és cserjék, telt színű, dús virágzat, gazdag gyümölcs és zöldség termés. Még a vágott virágok is frissebbé válnak.

Régóta használják nagyban is a GRANDER® vízélénkítést. Ami működik a mezőgazdaságban és a kertészetekben, az az otthonokban is beválik. Az öntözés élénkített vízzel számos örömteli mellékhatást okoz: kevesebb tápra van szükség, a növényvédő szerek használata minimálisra csökken, a humuszban csekély a káros anyag maradvány.

A GRANDER® beállítja a kerti tavak biológiai egyensúlyát

A kerti tavak kicsi, törékeny ökoszisztémák, melyek erősen függenek a mikrobiológiai stabilitásuktól. A GRANDER® pontosan itt tud beavatkozni, az öntisztulási és a biológiai egyensúlyi folyamatokat felerősíteni. A tavakban fürdőzők az élénkített vizet különösen lágynak és kellemesnek érzik.

A kertészek, gazdák és virágtermelők azért esküsznek a GRANDER®-vízre, mert:

  • a trágyák és növényvédőszerek takarékos felhasználását segíti
  • erőteljes növekedést és virágpompát eredményez
  • támogatja a kerti tavak természetes öntisztulási folyamatát
  • helyreállítja és fenntartja a biológiai egyensúlyt
  • élénkítve kerül vissza a környezetbe

A GRANDER® hatására a növények erőteljes növekedésnek indulnak, és gazdag termést hoznak.

 

Vissza

HÍRLEVÉL