Alkategóriák

 

Új irányvonal

"Nem kell semmit feltalálni, csak megtalálni."

Johann Grander nem akart meglévő rendszerekbe beilleszkedni. 1978-ban feladta addigi munkáját, és sok időt töltött meditálással, valamint olvasással. A szellemi és lelki továbbfejlődés útjára lépett.

Hamarosan elkezdett kutatni és kísérletezni: kezdetben egy masszázsgörgővel, amit az apjától ismert, később pedig speciális mágnes-motorokkal.

Sok kísérletet hajtott végre vízzel és víz alatt. A házimacskája, Minka volt az, aki felhívta figyelmét az így keletkezett vízre – a cica csak abból a vízből akart inni, amit már a mágnes-motorjaival kezelt. Így kezdett el intenzíven foglalkozni a vízzel, ami egyre jobban és jobban elbűvölte, és ami őt és családját is jelentősen befolyásolta.

A természet volt a tanítómestere, a mikroszkóp pedig a legfontosabb munkaeszköze. Felfedezte, hogy a víz információkat tud tárolni és ezeket – közvetlen érintkezés nélkül – más vizekre is át tudja ruházni.

Ezzel megszületett a GRANDER vízélénkítés alapja. A felismerése elterjedt: egyre több ember kezdett a vízélénkítés iránt érdeklődni, és a Johann Grander-féle "Grander vizet" keresni.

A tiroli természetkutató tovább folytatta kísérleteit. Fiával, Hansival közösen fejlesztette ki az első vízélénkítőt – egy szerkezetet, ami a ház vízvezetékére csatlakozik, és a saját csapvizet élénkíti.

A ház előtti garázs labor, kutatóhely és gyártóhely is volt egyben.

A közérdeklődés nőtt, és már 30 éve terjed a GRANDER az egész világon. Johann Grander mottója: "Nem kell semmit feltalálni – csak megtalálni.”

HÍRLEVÉL