Alkategóriák

 
Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

Nemzetközi párbeszéd

A víz szigorúan tudományos szempontból is egy titokzatos anyag. 200 év vízkutatás ellenére a tudománynak eddig még nem sikerült a vizet igazán "kikutatni". A víz több területen is máshogy viselkedik, mint ahogy azt az elméleteink szerint várnánk. Világszerte rengeteg kísérlet és kutatás folyik a témában, és rendszeresek az új felismerések, melyek beigazolják a korábbi tapasztalatokat.

Így van ez a GRANDER®-nél is. A kutatás-fejlesztés területén a GRANDER® kutatócége több nemzetközi intézettel, tudósokkal és egyetemekkel dolgozik együtt. Így például a GRANDER® tagja a holland WETSUS vízkutatási szervezeten belüli, Dr. Elmar Fuchs (Wasserbrücke – Grazi Egyetem) által vezetett Alkalmazott Vízfizika (Applied Water Physics) csoportnak, és ez által a legfrissebb vízkutatásnak is.

A GRANDER® sok éve szoros kapcsolatot ápol és rendszeres párbeszédet folytat nemzetközileg elismert tudósokkal és kutatókkal. Sokan közülük a hosszú úttól sem riadtak vissza, hogy Tirolban eszmecserét folytathassanak Johann Granderrel, családjával és a GRANDER® kutatócsoporttal. Többek között Prof. Eshel Ben Jacob († 2015. június), a világszerte elismert fizikus és az Izraeli Fizika Társaság egykori elnöke is ellátogatott Tirolba.

Továbbá szoros a kapcsolat Prof. Gerald H. Pollack-kal is, aki a biotechnológia professzora a Washingtoni Egyetemen, Seattle-ben.

HÍRLEVÉL