A B.A.U.M. független tanulmánya igazolja a hatást

B.A.U.M. bebizonyította a GRANDER® hatását, és ajánlja a használatát

A vízélénkítés legnehezebb vizsgáján a GRANDER® a legjobb minősítést kapta. A B.A.U.M. független kutatása bizonyította a hatását.

A B.A.U.M. (Bundesdeutscher Arbeitskreis für Umweltbewusstes Management / Német Szövetségi Munkaközösség a Környezettudatos Menedzsmentért) környezetvédelmi szervezethez kb. 500 vállalkozás tartozik. A társaság célja, hogy tagjainak tanácsot adjon és támogatást biztosítson. Mottójuk: "A környezetvédelem a legfontosabb prioritás".

A B.A.U.M ajánlása vállalati körökben egy rendkívül tekintélyes minőségi elismerés.

Az elnök, Prof. Dr. Maximilian Gege azt kívánta kideríteni, hogy ajánlhatja-e a GRANDER®-vízélénkítést ipari vállalatainak. A kutatásban számos osztrák, német és svájci üzem részt vett; a különböző területeken – pl. szabadidő, egészségügy, ipar – működő cégek üzleti és technikai vezetését kérdezték a GRANDER®-vízélénkítésről. Az alkalmazási területre vonatkozó, valamint az elvárásokkal és a termelési folyamatra való hatásokkal kapcsolatos kérdések mellett a külső és belső laboreredmények feljegyzéseit is bevonták a vizsgálatba.

A legtöbb esetben pozitív eredményeket tapasztaltak. "A kémiai hatóanyagok visszaszorultak, a karbantartási igény csökkent, az ipari segédanyagok hatóideje valamint cserélési intervalluma meghosszabbodott.", nyilatkozta például a Formtec GmbH (Kronau, Németország) technikusa.

A csekélyebb klórszag azonnal feltűnt a Halblech-Trauchgau (DE) alpesi fürdő használóinak, valamint a plattlingi (DE) élményfürdő és a luzerni (CH) fitness-park vendégeinek is.

"A GRANDER®-vízélénkítés hatását a megkérdezettek közül senki sem tudta tudományosan megmagyarázni, pozitív hatása azonban kétségkívül érezhető. A Grander teljesítette az elvárásokat – sőt, sokszor felül is múlta őket. Ajánljuk a GRANDER®-vízélénkítés alkalmazását", olvasható a B.A.U.M. több mint fél éves vizsgálatának zárójelentésében.

HÍRLEVÉL