GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Hotelek és gasztronómia

Spirit Hotel Thermal Spa *****, Sárvár

2008 márciusában nyílt meg Magyarország legexkluzívabb 5 csillagos szállodája, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa. A szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, a városközponttól pár perces sétára található. A vendégek az étteremben, a szobákban és a hotel fürdőrészlegén egyaránt élvezhetik a GRANDER® élénkített víz előnyeit.
Tovább

Orchidea cukrászda

Hazánkban a Grander vízélénkítés nyújtotta előnyöket a cukrászatban, a más szakmai területeken is nyitott és folyamatos újításokban gondolkodó balassagyarmati Jagyutt Péter mestercukrász élvezhette elsőként. Az Orchidea cukrászdában a finomabbnál finomabb sütemények és fagylaltok közül igen nehéz feladat a választás, de bármit is kóstolunk meg, igazi kulináris élményben lesz részünk. Jelmondata, a "Tradíció szeretettel" valóban kiérződik minden mozzanatában és a cukrászda egésze ezt az érzést sugározza látogatói felé.  
Tovább

Baláca Panzió

2010 óta használjuk a panzióban készüléket, az ivóvízhez és a fürdéshez is. A víz tisztább, a bőr és haj selymes lesz tőle. A Grander vízélénkítés alapelgondolása: a víz felépítését egy optimális állapotba visszavezeti, és ebben az állapotban ellátja stabilitással. A javított vízminőségnek köszönhetően a víz hatása egészséges és gyógyító, melyet a vendégek naponta élvezhetnek. www.balacapanzio.hu/
Tovább

INTERSPAR éttermek

Ausztriában a GRANDER ivókutak több mint fele INTERSPAR étteremben található, ahol elegánsan gazdagítják az italkínálatot. "Vendégeink előszeretettel fogyasztják étkezés után a kút vizét" - számol be Christoph Wenisch, az INTERSPAR vendéglátóipari egységeinek vezetője.
Tovább

HÍRLEVÉL