GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Orchidea cukrászda

"Tradíció szeretettel és GRANDER-vízzel"

Hazánkban a Grander vízélénkítés nyújtotta előnyöket a cukrászatban, a más szakmai területeken is nyitott és folyamatos újításokban gondolkodó balassagyarmati Jagyutt Péter mestercukrász élvezhette elsőként. Az Orchidea cukrászdában a finomabbnál finomabb sütemények és fagylaltok közül igen nehéz feladat a választás, de bármit is kóstolunk meg, igazi kulináris élményben lesz részünk. Jelmondata, a "Tradíció szeretettel" valóban kiérződik minden mozzanatában és a cukrászda egésze ezt az érzést sugározza látogatói felé.  

 A Grander vízélénkítést a cukrászda vízrendszerénél és a fagylalt alaplé készítésénél is alkalmazta.

Elsőként a fagylalt állagában beálló kedvező változásokat tapasztalták, ami magával hozta az adalékanyagok elhagyásának a lehetőségét. A fagylalt a pultban tovább tartja meg az állagát és az íz és élvezeti értéke is növekedett az élénkítésnek köszönhetően.

A beszerelést követően csökkent a vízkőképződés is, így a vízlágyító sóadagját le lehetett csökkenteni.

 

További információk

  • GRANDER® tanácsadó:

    Tóth János

Vissza

HÍRLEVÉL