GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Ipar és kereskedelem

Isosport Vállalat

"A GRANDER készülék alkalmazásával már másfél év után jelentősen javult a hűtővíz minősége. A hűtőteljesítmény megnövekedett, ezáltal a termékeink minősége is javult, a vevői reklamációk elmaradtak. Egy nagyon jó és állandó hűtővíz-minőséget értünk el. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hűtőberendezéseink szinte zavarmentesen működnek." - nyilatkozta a berendezés kezelője, Günter Jurassovits.
Tovább

Kaco Hungary Kft., Enese

A gumitömítéseket gyártó Kaco Hungary Kft. mintegy 300 alkalmazottat foglalkoztat enesei telephelyén. Az üzemben tömítéseket gyártanak, melyek felhasználási területe rendkívül sokrétű. Az enesei telephelyen 2008-ban szerelték be a Grander készüléket az üzem hűtőkörébe.
Tovább

Herbiana

A Herbia Natura Kft. természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. "Arckrémeink gyártása során a Grander víz használatával kedvező tapasztalataink voltak. A víz hozzájárult a Herbiana krémek selymes állagához és bakteriológiai stabilitásához, amelyet mikrobiológiai vizsgálatok is igazoltak." www.herbianatura.hu
Tovább

Tamás Sándor

Tamás Sándor fagottművész, a Double Reed Corporation alapítója és tulajdonosa a Magyar Nemzeti Filharmonikusok szólistája, a Püchner fagott manufaktúra konstruktőre, fagottjainak kizárólagos hazai forgalmazója és szervizelője így ír a Grander vízélénkítésről:  
Tovább

HÍRLEVÉL