GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Privát és általános felhasználók

Egy győri medence

A kerti medencénk vize algásodni kezdett. Használtunk barkácsboltban kapható vízkezelő tablettát, de eredménytelenül. A víz színe továbbra is zöldes, barnás volt. A medence vízforgató rendszerébe beépítettünk egy Grander vízélénkítő készüléket. A víz színe egy-két nap alatt újra kristálytiszta lett, a fürdőzés pedig újra élmény.
Tovább

Huszár család

"Kisfiam pici kora óta erősen ekcémás, még az arcán is voltak sebes, hámló foltok. Sok orvosnál jártunk, többféle étel allergiát megállapítottak, de a diéta, gyógyszerek, krémek ellenére sem sikerült látható eredményt elérni."
Tovább

Helmut & Györgyi

"Háziasszonyként elmondhatom, hogy csak jókat tapasztaltam a Grander vízélénkítést illetően. Takarításkor nincs szükségem vízkőoldóra, a virágaim szebbek, mint valaha, és a főzés során is tapasztalok különbséget. A medencénk vize is teljesen tiszta, annak ellenére, hogy egészen minimális mennyiségű vegyszert adagolunk hozzá. Csak ajánlani tudom másoknak is!"
Tovább

A Varga család

"2010. decemberében szereltük fel a flexibilis Grander vízélénkítő készüléket a konyhai csapunkra. A készülék használata előtt kizárólag palackozott ásványvizet ittunk, csapvizet csak a főzéshez és a mosogatáshoz használtunk a konyhában."
Tovább

HÍRLEVÉL