GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

A Varga család

Grander-víz az egész családnak

"2010. decemberében szereltük fel a flexibilis Grander vízélénkítő készüléket a konyhai csapunkra. A készülék használata előtt kizárólag palackozott ásványvizet ittunk, csapvizet csak a főzéshez és a mosogatáshoz használtunk a konyhában."

"Az elmúlt fél évben családom vízfogyasztása ill. vízigénye 100%-osan megváltozott. Ásványvizet már egyáltalán nem vásárolunk, csak „élénkített” csapvizet iszunk, de azt literszám! Lányom az iskolába tízóraija mellé teát, limonádét vitt magával. A készülék felszerelése óta az iskolába, osztálykirándulásra, de még az edzésre is csak Grander-vizet hajlandó vinni.

A szobanövényeink is nagyon szépek. Korábban az orchideáink hamar elvirágoztak és nagyon sokat kellett várnunk az újabb hajtásokra, virágokra. Az utóbbi időben viszont folyamatosan virágoznak. Mivel semmi körülményen nem változtattunk, csak az öntöző víz lett „más”, úgy gondoljuk, hogy ez is a Grander víz hatásának köszönhető.

Azt tervezzük, hogy pár év múlva családi házba költözünk. Már most eldöntöttük, hogy a ház teljes vízhálózatára rendelünk vízélénkítő készüléket."

További információk

  • GRANDER® tanácsadó:

    Varga Zsuzsa

Vissza

HÍRLEVÉL