Orchidea cukrászda

"Tradíció szeretettel és GRANDER-vízzel"

Hazánkban a Grander vízélénkítés nyújtotta előnyöket a cukrászatban, a más szakmai területeken is nyitott és folyamatos újításokban gondolkodó balassagyarmati Jagyutt Péter mestercukrász élvezhette elsőként. Az Orchidea cukrászdában a finomabbnál finomabb sütemények és fagylaltok közül igen nehéz feladat a választás, de bármit is kóstolunk meg, igazi kulináris élményben lesz részünk. Jelmondata, a "Tradíció szeretettel" valóban kiérződik minden mozzanatában és a cukrászda egésze ezt az érzést sugározza látogatói felé.  

 A Grander vízélénkítést a cukrászda vízrendszerénél és a fagylalt alaplé készítésénél is alkalmazta.

Elsőként a fagylalt állagában beálló kedvező változásokat tapasztalták, ami magával hozta az adalékanyagok elhagyásának a lehetőségét. A fagylalt a pultban tovább tartja meg az állagát és az íz és élvezeti értéke is növekedett az élénkítésnek köszönhetően.

A beszerelést követően csökkent a vízkőképződés is, így a vízlágyító sóadagját le lehetett csökkenteni.

 

Vissza
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Én a vízélénkítést nem feltaláltam, hanem megtalálhattam."

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és exkluzív hozzáférést kap az érdekes információkhoz.

A „Feliratkozás most” gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.