Tamás Sándor

Fagottművész

Tamás Sándor fagottművész, a Double Reed Corporation alapítója és tulajdonosa a Magyar Nemzeti Filharmonikusok szólistája, a Püchner fagott manufaktúra konstruktőre, fagottjainak kizárólagos hazai forgalmazója és szervizelője így ír a Grander vízélénkítésről:  

Az eredmény csodálatos, az energetizált víz íze, állaga a kezelés után sokkal nagyobb élvezeti értéket jelent a számomra, mint kezelés nélkül. Az energiatartalmával pedig nagyban hozzájárul az egészségem fenntartásához. Ezen kívül használom a ceruza alakú készüléket is, amely segítségével a termékemet,- mely egy fafúvós hangszer, nevezetesen a fagott egyik legfontosabb tartozéka, a nádból készült fúvóka - kezelem a vizes előállítás során. Az eredmény hallható, az általa energetizált fagott nádak sokkal szebben szólnak a hangszeren. Ezeken kívül használok olyan, adathordozókra hatásos termékeket, melyek a Grander víz felhasználása segítségével sokkal jobb képet és hangot adnak vissza a lejátszáskor a megszokottnál. A kezelt kép vagy hanghordozó eszközök sokkal több információt hagynak kiolvasni magukból, mint a kezeletlenek. Amint látható a felhasználás nagyok sokrétű. Örülök, hogy hazánkban is hozzáférhetők a Grander termékek, használatával sokat segítenek nekem.

www.double-reed.hu/

Vissza
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Klímánk egyre melegebb és nyugtalanabb."

HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és exkluzív hozzáférést kap az érdekes információkhoz.

A „Feliratkozás most” gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket.
×
 
Szeretné, hogy a legjobb víz legyen otthonában?

Vízügyi szakértőink örömmel kínálnak ingyenes és nem kötelező tanácsadást. Forduljon hozzánk személyre szabott vízkoncepcióért – a legjobb minőségű vízért közvetlenül a csapból, fenntartható módon.