GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 
Vízivás

Vízivás

A vízivás változást hoz; élénkít; jót tesz

A kiegyensúlyozott vízháztartás és a biológiailag értékes, minőségi víz a legfontosabb feltételei az egész szervezet működésének.

A víz nem csak egy létszükséglet, hanem egyben a jó közérzet és a szépség erőforrása is. A víz belsőleg tisztít: a méreganyagok eltávolításához a szervezetnek szüksége van a vízre, a legjobb biológiai szállítóanyagra. Támogatja az összes szerv vérellátását, fokozza az anyagcserét, és erősíti a test saját védekezőrendszerét.

A tudatos vízivás javítja a jó közérzetet

Bízzon meg teste jelzéseiben! Ha úgy érzi, hogy szomjas, akkor a legfőbb ideje kielégíteni ezt a létfontosságú szükségletet. A jobb közérzet és magasabb teljesítőképesség érdekében érdemes már a szomjúságérzet kialakulása előtt vizet inni.

A szomjúságérzés elmaradása folyadékhiányhoz vezethet, és annak a jele, hogy a test már jó ideje csak kevés vízből gazdálkodhatott.

Ez azt jelenti, hogy minél kevesebbet iszunk, annál kisebb lesz a szomjúságérzetünk.

Tehát: Inni, inni, inni – és nem csak akkor, amikor már szomjas! 

Napi két liter, vagy több

A testsúly függvényében naponta legalább 2 liter vizet ajánlott inni. Sportolás közben, vagy forró időjárás, fokozott fizikai megterhelés, stb. esetén viszont a vízigény ennél jóval magasabb is lehet.
Tovább

Tesztelje ivási szokásait!

A GRANDER VízívóNapló végigkíséri Önt a tudatos víziváshoz vezető úton. Egy táblázat segít Önnek eligazodni a személyes, és mindenekelőtt tudatos vízivásban.
Tovább

HÍRLEVÉL