GRANDER® Magyarország
Keresés

Alkategóriák

 

Mi a GRANDER® Víz?

Jó minőségű, stabil, biológiailag értékes víz

A víz immunrendszerrel rendelkezik. Johann Grander eljárásának alapgondolata, hogy a víz struktúrájának javítása által annak öntisztító- és ellenállóereje nő, ezáltal a vízben egy stabil immunrendszer jön létre.

A GRANDER® Vízélénkítés az információátadás tényén alapszik. A GRANDER® vízélénkítés központi eleme a víz. A GRANDER® vízélénkítő készülékekben levő "információs víznek" nevezett hatóközeg egy, a Johann Grander különleges eljárása és tudása szerint létrehozott, nagyon magas belső rendezettséggel és stabilitással rendelkező víz.

A magas belső rendezettsége miatt ez az információs víz képes információkat és rezgéseket átadni az élénkítetlen víznek anélkül, hogy közvetlenül érintkezésbe lépne vele. Így lesz a víz természetes úton stabil és biológiailag értékes.

Johann Grander célja az volt, hogy az élénkített víz tulajdonságai – az emberekre, állatokra és növényekre gyakorolt összes pozitív hatásával együtt – minden vízre átruházhatók lehessenek, és elérhetők legyenek mindazok számára, akik isznak belőle és a mindennapokban használják.

A GRANDER® vízélénkítő készülékek természetes energiával működnek, áram és adalékanyagok nélkül. Szervizt, karbantartást nem igényelnek. A készülékek közvetlenül a vízvezeték-renszerbe vagy a vízcsapnál beszerelve, illetve a medencékbe és víztartályokba merítve fejtik ki hatásukat. A találmány mára már az egész világot bejárta, és sok különféle területen alkalmazzák.

A GRANDER® élénkített vizet többek között az alábbi hatások teszik kiemelkedővé:

  • finom íz (és nagyobb vízivási igény)
  • hosszú eltarthatóság
  • az élelmiszerek érezhetően friss és intenzív íze, valamint tartósabb frissessége
  • a haj és bőr kellemes, puha érzete fürdésnél és zuhanyzásnál
  • a növények erőteljesebb növekedése és feltűnően dúsabb virágzása
  • az állatok ösztönösen előnyben részesítik
  • a fűtőberendezés védelme a tiszta fűtővíz által
  • takarékos mosó- és tisztítószer használat
  • a víz regenerálva és megerősítve kerül vissza a természetes körforgásba

A GRANDER® vízélénkítő készülékek hatóereje mindig megmarad, még többéves használat esetén, és hosszabb szünetek után is!

HÍRLEVÉL